Pomsky België

Een pomsky kopen vanuit België bij Pomsky Shades of Grey

Vlak over de grens

Onze kennel bevindt zich op slechts 1.5 uur rijden vanaf Antwerpen en 45 minuten van de grens bij Lommel/ Neerpelt. Toekomstige Pomsky puppy eigenaren uit België zullen zich tijdens een bezoek aan Pomsky Shades of Grey al snel realiseren dat het zeer de moeite waard is om kennis te maken met ons, onze Pomsky’s, hun pups en de liefdevolle manier waarop wij onze Pomsky’s houden.

Vlak over de grens

Onze kennel bevindt zich op slechts 1.5 uur rijden vanaf Antwerpen en 45 minuten van de grens bij Lommel/ Neerpelt. Toekomstige Pomsky puppy eigenaren uit België zullen zich tijdens een bezoek aan Pomsky Shades of Grey al snel realiseren dat het zeer de moeite waard is om kennis te maken met ons, onze Pomsky’s, hun pups en de liefdevolle manier waarop wij onze Pomsky’s houden.

Pomsky pup

Erkende pomsky fokker

Pomsky Shades of Grey is de enigste professionele Pomsky fokker met een Health Breeding Program. Al onze Pomsky ouders zijn zeer uitgebreid getest op hun gezondheid en hebben een fijn leven. In tegenstelling tot bij de grote fokkers in België verblijven onze Pomsky’s niet in een loods of schuur, maar hebben bij ons de vrijheid of wonen in een gastgezin.

Wat doen wij tijdens de bevalling?

Onze Pomsky mama’s bevallen bij ons in huis en wij bieden steun , troost en ondersteuning tijdens de bevalling. Als toekomstige Belgische Pomsky puppy eigenaar zul je ook snel ontdekken dat de Pomsky pups bij Pomsky Shades of Grey allemaal zeer goed gesocialiseerd en in topconditie zijn.

Pomsky kosten
Pomsky garantie

Vaccinaties

Als de pup het nest mag verlaten heeft hij zijn 1e vaccinatie gehad. Er moeten nog 2 entingen volgen voordat de pup helemaal beschermd is.

 

Vaccinatieschema
  • 1e enting op een leeftijd van 6 weken: Hondenziekte en Parvo
  • 2e enting op een leeftijd van 9 weken: Parvo en Ziekte van Weil
  • 3e enting op een leeftijd van 12 weken: Hondenziekte, Parvo en Ziekte van Weil. Vanaf dit moment kan je met je pup ook de drukkere bezochte hondenveldjes gaan bezoeken
Eventueel kun je vanaf 12 weken kiezen voor een kennelhoest vaccinatie (soms verplicht als je op puppycursus wilt gaan) of rabiës vaccinatie als je plannen hebt om met je pup naar het buitenland te gaan.

Ontwormen

De pups worden bij ons met 2, 4 , 6 en 8 weken ontwormd tegen alle soorten wormen en parasieten Deze organismen zijn in het dier aanwezig en kunnen zich snel vermenigvuldigen en klachten als diarree en verminderde eetlust veroorzaken op momenten dat de weerstand van de pup/ hond verminderd is. Een verminderde weerstand kan ontstaan als de pup bijvoorbeeld net gevaccineerd is of als de pup veel stres ervaart bij het verlaten van het nest. Op tijd ontwormen blijft van belang ook als de pup volwassen is.

Behandelen tegen wormen:
2-4-6-8-12-16-20-24-weken oud
Vanaf een leeftijd van 6 maanden elke 3 maanden ontwormen.

Ontwormen Pomsky
Pomsky kosten

Wat kost een Pomsky?

De aanschafprijs voor een Pomsky bedraagt tussen de €1500,- en €2500,-. Dit is afhankelijk van vraag, aanbod, uiterlijke kenmerken en leeftijd. Wilt u een Pomsky reserveren, dan doet u een aanbetaling van €500,- op uw toekomstige pup.

Wij geven gedurende het eerste levensjaar garantie op overerfbare aandoeningen.

Tevens bestaat er de mogelijkheid om je in te schrijven op onze wachtlijst.

Garantie op onze Pomsky’s

Wij doen onze uiterste best om middels het door ons opgezette Health Breeding Program gezonde pups te fokken. Toch kunnen wij een overerfbare aandoening helaas nooit helemaal uitsluiten. Gedurende het eerste levensjaar geven wij garantie voor medische kosten als gevolg van erfelijke afwijkingen, waarbij medisch handelen noodzakelijk is. Wij vergoeden tot maximaal een bedrag van de aanschafwaarde van de pup. Dit betreft de medische behandeling, eventuele onderzoekskosten vallen buiten de garantie.

Medische handelingen worden alleen vergoed als wij direct na constatering van de afwijking op de hoogte worden gebracht en verdere behandeling met ons is doorgesproken. Na het eerste levensjaar van de pup kan er geen beroep meer gedaan worden op een vergoeding.

Voor alle bacteriële en virale aandoeningen is de koper zelf verantwoordelijk en vallen buiten de garantie.

Pomsky kopen garantie
Pomsky paspoort

Europees paspoort

Jullie pup ontvangt een in Nederland uitgegeven Europees paspoort. Hier in staan alle gegevens van de pup, zoals de geboortedatum, het chipnummer, de vaccinaties, gezondheidsverklaring, gegevens van de fokker en de gegevens van de nieuwe baasjes

Van harte welkom

Ben je woonachtig in België en ben je op zoek naar een gezonde Pomsky pup, dan nodigen wij je uit om ter oriëntatie langs te komen bij Pomsky Shades of Grey om kennis te maken met onze lieve Pomsky’s, hun pups en ons Health Breeding Program.

Je kunt je bij ons ook inschrijven op de wachtlijst en aangeven wat jullie verwachtingen zijn van de voor jullie ideale pup en rond welke tijd van het jaar deze welkom zou zijn. Hiervoor doe je alvast een aanbetaling van 500,- op de toekomstige pup en krijgen jullie een plaats op de wachtlijst. Ben je aan de beurt om te kiezen, dan nemen wij contact op voor het keuzemoment. Is er geen klik , dan ben je vrij om door te schuiven naar het volgende nest.

Pomsky kopen wachtlijst