Reviews

Lees de ervaringen van anderen

Reviews

Lees de ervaringen van anderen

Miguel Kosterman
Miguel Kosterman
08:10 03 Aug 23
Voor de mensen die op zijn naar een pomsky dit het ideale adres. De eigenaars geven je alle informaties en zijn heel vriendelijk. De honden hier zien er allemaal leuk, lief en erg gezond eruit. Hier vind u vast u geliefde viervoeter net als wij.
Daphne Kastelijn
Daphne Kastelijn
20:24 28 Jul 23
Wil je geen aanspraak op straat? Koop hier dan vooral geen pup ;-)Iedereen is direct verliefd op deze te leuke, lieve, knappe en schattige hondjes.Wij zijn heel erg goed en uitgebreid geholpen door Yvonne en Kim. Alle tijd en ruimte voor informatie en vragen. Zeer meedenkend in onze situatie en in de omgang met de kinderen.Het was fijn om goed voorbereid te zijn door de toegestuurde informatie en filmpjes.Het hele verblijf zag er netjes, ruimtelijk en verzorgd uit.Rox doet het bij ons thuis super goed en we zijn er heel blij mee!Nogmaals bedankt
Jessie Hissink
Jessie Hissink
18:44 26 May 23
Super blij met onze nieuwe pup Timmy! Hele lieve mensen die liefde en zorg hebben voor de hondjes❤️
Sanne Kiesenberg
Sanne Kiesenberg
20:36 15 May 23
Geweldige mensen, die je met open armen ontvangen. Met een schitterende locatie en topzorg voor hun honden, de puppy's en hun klanten.
Rachel Rijna
Rachel Rijna
13:42 13 May 23
Afgelopen dinsdag mochten we komen kijken naar een pup, we waren meteen verliefd! De dag erop mochten we haar al ophalen. We zijn heel goed geholpen! De hondjes hebben het daar goed en dat merken we nu aan onze lieve pup Nova. We hebben goede adviezen en tips gekregen. Echt een aanrader Pomsky schades of Grey!
Linda de Boer
Linda de Boer
18:12 07 Apr 23
Inmiddels is het alweer bijna 2 maanden geleden dat ik mijn pomsky pup bij Yvonne en William heb opgehaald. Het zijn professionele mensen met een groot hart voor de dieren, ik had hier meteen een goed gevoel bij. Yvonne nam alle tijd om mijn vragen te beantwoorden en dacht mee over welke pup goed bij mij zou passen. De pup doet het fantastisch: ze is een ontzettend speels, nieuwsgierig en sociaal dametje, echt een allemansvriendje. Ik beveel Pomsky Shades of Grey zeker aan.
Elian Brugman
Elian Brugman
14:45 27 Feb 23
Wat hebben wij een fijne ervaring bij Pomsky Shades Of Grey. Hele lieve warme mensen die veel passie en liefde hebben voor hun pomskys. Je kan zien dat de pomskys het heel goed hebben bij hun.Ze helpen je bij de keuze van welke pomsky het beste bij je past en geven veel uitleg en informatie en nemen de tijd voor al je vragen over de gekozen puppy. Ze zijn heel gastvrij!Wat zijn wij blij met onze lieve knappe Odin.Dit is een fokker die wij zeker aanraden!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader