Reviews

Lees de ervaringen van anderen

Reviews

Lees de ervaringen van anderen

Elian Brugman
Elian Brugman
14:45 27 Feb 23
Wat hebben wij een fijne ervaring bij Pomsky Shades Of Grey. Hele lieve warme mensen die veel passie en liefde hebben voor hun pomskys. Je kan zien dat de pomskys het heel goed hebben bij hun.Ze helpen je bij de keuze van welke pomsky het beste bij je past en geven veel uitleg en informatie en nemen de tijd voor al je vragen over de gekozen puppy. Ze zijn heel gastvrij!Wat zijn wij blij met onze lieve knappe Odin.Dit is een fokker die wij zeker aanraden!
Nicole Van Der Staaij
Nicole Van Der Staaij
17:14 07 Feb 23
Hier komt onze Bodhi vandaan, hij is nu net bij ons. We hebben hem al uitgezocht toen hij 2 weken was, ook puur om het feit hoe deze lieve mensen met hun honden omgaan. Dit is een hele mooie, liefdevolle kennel waar je zeker met een gerust hart je mooie Pomsky kunt gaan halen. Wij mochten ook iedere 2 weken even komen kijken hoe ons ventje groeide. En oh wat hebben ze een mooie lieve pups zitten. Ga hier zeker heen.
Annette de Vries
Annette de Vries
19:13 06 Jan 23
Inmiddels woont Nala al 1,5 jaar bij ons. We hebben haar als pup van 10 weken gekregen en hebben haar gelijk kennis laten maken met onze kinderen van toen 3 en 5 jaar. Zowel Nala als de kids waren heel snel aan elkaar gewend.Onze Nala is echt een schat van een hond en ze kan heel goed met kinderen overweg. Ook als ik haar meeneem naar school dan willen alle kinderen ons kleine wolfje aaien en ze gaat er dan ook lief voor zitten.Yvonne en William staan tot op de dag van vandaag nog voor ons klaar als we vragen hebben of ergens mee zitten. En ook voor de overdracht namen ze alle tijd.Ik kan Pomsky Shades of Grey van harte aanbevelen als u opzoek bent naar een mooie pomsky die op de verantwoorde manier wordt gefokt.
Naomi Schuurmans
Naomi Schuurmans
11:40 06 Jan 23
Sinds kort woont Faey bij ons een super lief Pomsky meisje ❤️Onze ervaring met Pomsky Shades of Grey was heel fijn!Met veel geduld werden al onze vragen beantwoord en het was bijzonder mooi om te zien dat de honden daar goed en liefdevol verzorgd worden.
Elvisa Dubbeldam
Elvisa Dubbeldam
20:08 25 Oct 22
Hele goede ervaring mee gehad. En nog steeds. Veel informatie gekregen. Staat altijd klaar voor advies. Wij zijn er heel blij mee. Super mooi en vooral leuke puppy. Vanaf seconde een zijn we verliefd op ons nieuwe gezinslid en zouden niet meer zonder haar kunnen. Als we ooit nieuwe puppy zouden nemen dan alleen hier
Christiane Savelkoul
Christiane Savelkoul
19:57 22 Oct 22
Professionele fokker die hart voor de zaak heeft. Ze zorgen goed voor hun dieren en er is voldoende plaats voor alle honden. Alles is goed verzorgd, jij krijgt een puppy pakket mee naar huis met voldoende brokjes, koekjes en een speeltje waar de geur van het nestje in zit. Wij zijn super blij met onze pup en ze doet het hartstikke goed.
Kim Van De Crommert
Kim Van De Crommert
18:52 22 Oct 22
Mooie site, duidelijke info en zeer klantvriendelijke mensen!
wendy Schillemans
wendy Schillemans
18:48 22 Oct 22
Yvonne is een vrouw die passie heeft voor de pomsky. Ze heeft liefde voor de dieren en dat zie je ook. Ze legt ook alles uit over het rasdaarnaast is ze ook bereikbaar voor vragen als je je huisdier heb . Ik heb alleen maar liefde gezien en vrolijke dieren gezien. En natuurlijk heb ik een schat van een pomsky bij yvonne gekregen. Natuurlijk haar man dezelfde liefde
Willem Ruiter
Willem Ruiter
16:54 22 Oct 22
Vanaf het eerste moment een heel goed gevoel bij Pomsky Shades Of Grey gehad. De pomsky's zien er allemaal heel goed en verzorgd uit. Yvonne legt alles duidelijk uit en je ziet dat zij passie heeft voor haar honden. Het Health Breeding Program bevestigd de veilige en verantwoorde manier van fokken en de gezondheid van de pomsky's. Aanrader voor iedereen die op zoek is naar een pomsky!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader